Curs Instructor/a INWA de marxa nòrdica

INEFC de Barcelona, ​​del 15 a 17 maig 2015
Organitza: COPLEFC
Col·legi de Llicenciats en Educació Física i Ciències
de l’Activitat Física i de l’Esport de Catalunya
Obertes les inscripcions:
Vols ser instructor/a del mètode d’ensenyament de la marxa nòrdica més implantat a tot el món? La marxa nòrdica, o Nordic Walking, és una forma d’activitat física en la qual s’afegeix, a la manera natural de caminar, l’ús actiu d’un parell de bastons especialmentr dissenyats per a la marxa nòrdica. No obstant això, les característiques biomecàniques de la manera natural de caminar es mantenen. Això suposa que la tècnica correcta de marxa nòrdica respecta el rang de moviment natural, del moviment dels braços, en caminar de forma natural.
En els últims temps és possible que hagis sentit parlar d’aquesta activitat que a poc a poc està quallant en diferents col·lectius de la població i en diferents àmbits d’actuació dels professionals de l’activitat física. El curs d’instructor/a de marxa nòrdica INWA t’aproparà el mètode de les 10 passes, basat en la tècnica diagonal d’aquesta saludable activitat fisicoesportiva. Aquesta eina et pot ser molt útil, tant si et dediques a l’ensenyament, o al turisme, o l’entrenament personal i el fitness, o en la prescripció d’exercici físic, o col·laborant en l’àmbit sanitari.
Ens vols seguir i compartir?

Autor: AENWC (INWA)

Salut, Activitat Física, Esport... Marxa Nòrdica