Gran èxit del taller de marxa nòrdica amb el COPLEFC

Dissabte 18 d’abril, va tenir lloc la fantàstica matinal de marxa nòrdica amb la participació de persones col·legiades del COPLEFC, i familiars que van voler compartir aquesta saludable activitat fisicoesportiva, en un ambient lúdic i formatiu.

La sessió va començar amb una presentació de la marxa nòrdica i diferents tipus de bastons per practicar-la. De les 30 persones assistents, 29 van gaudir d’un tast de marxa nòrdica per la muntanya de Montjuïc, amb una pujada fins al castell. En el decurs de l’activitat, van poder conèixer els aspectes bàsics de la tècnica i algunes de les seves aplicacions en els àmbits de l’activitat física i la salut. Però el més important va ser gaudir de les diferents sensacions, del tacte dels bastons, de l’impuls dels braços descarregant l’esforç de les cames, redescobrir una postura correcta … i sobretot, la bona companyia. Sense haver-ho programat, el dia va ser absolutament primaveral gaudint d’una esplèndida matí assolellat, amb una temperatura força agradable … I aquest comentari no és gratuït: en una activitat a l’aire lliure, unes bones condicions meteorològiques ajuden a l’èxit de la mateixa.
Aquesta activitat ha estat fruit de la col·laboració entre el Col·legi de Llicenciatss en Educació Física i Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport de Catalunya (COPLEFC) i de Nordic Walking Catalunya – INWA Spain, amb l’inestimable suport de l’INEFC -Barcelona. El disseny i realització de la mateixa ha anat a càrrec de Marc Moreno (col·legiat del COPLEFC i instructor INWA), amb l’indispensable suport de Carlos Redon (CIATE de marxa nòrdica i Instructor INWA), i el suport de dos practicants habituals de marxa nòrdica, Ana Moreno i Jordi Rovira.
Ens vols seguir i compartir?

Autor: AENWC (INWA)

Salut, Activitat Física, Esport... Marxa Nòrdica