El Secretari General de l’Esport de la Generalitat, inaugura la INWA Convention Barcelona 2014

El Sr. Ivan Tibau, Secretari General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, ha inaugurat aquest matí, a l’Aula Magna de l’INEFC-Barcelona, la Convenció Anual de la INWA Barcelona 2014, que acull a instructors i coachs de 15 païssos.

Dirigint-se als experts assistents, el Secretari General de l’Esport ha manifestat que “tenir-vos aquí representa situar Catalunya en el mapa internacional de la marxa nòrdica, demostrar la capacitat organitzativa del nostre país i les nostres entitats en esdeveniments d’abast mundial, i també refermar la bona imatge de l’INEFC com a institució de referència en aquest sector”, tot afegint “Estic convençut que acollir aquesta cita contribuirà a guanyar nous adeptes a la marxa nòrdica, aquí i a fora. La marxa és una activitat que ens ajuda a combatre el sedentarisme, que és la 4a causa de mort en el món occidental i una de les causes més freqüents de malalties cròniques”

En el decurs de l’acte inaugural, el president d’INWA, el finlandès Aki Karihtala, ha traçat les línees mestres del que ha de ser el treball futur de la organització.

Ens vols seguir i compartir?

Autor: AENWC (INWA)

Salut, Activitat Física, Esport... Marxa Nòrdica