Caminada Marxa Nòrdica Urgell 2022 #CMNU2022

Comencem el compte enrere cap a la #CMNU2022

El primer diumenge de maig del 2022, els aficionats i les aficionades a la Marxa Nòrdica tenim una cita a Vallbona de les Monges, al sud de la comarca de l’Urgell, envoltats de natura, boscos i història. L’1 de maig hi celebrarem una de les proves del calendari del Circuit Català de Caminades de Marxa Nòrdica de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), la Caminada Marxa Nòrdica Urgell (CMNU2022).


Una caminada que ens embolcallarà dels orígens d’un poble que va néixer al voltant d’un monestir cistercensc que transitarà entre el romànic i el gòtic. Envoltats de natura, la Serra del Tallat i la Vall del Corb ens dibuixaran un paisatge que conviu amb els camps treballats per les persones que són qui veritablement preserven aquest entorn. 

Hem dissenyat dos itineraris: un de curt de gairebé 8 km i un de llarg que no arriba als 14 km. A través de pistes còmodes i fàcilment accessibles recorreran l’arquitectura natural dels voltants de Vallbona. 

Però a més a més de l’experiència viscuda, entitats i empreses locals ens ompliran una bossa del caminant de productes i tastets per allargar el nostre record. I encara més, participant en el sorteig de regals que segur faran felices a les persones afortunades. 

T’hi apuntes?


FITXA TÈCNICA
DATA01/05/2022
ACREDITACIÓ09:30
ESCALFAMENT09:45
SORTIDA10:00
LLOC: Vallbona de les MongesPista Multiesportiva
CAMINADA LLARGA (distància/desnivell)14km / 300m
CAMINADA CURTA (distància/desnivell)8km / 200m
BOSSA PARTICIPANT, AVITUALLAMENT,
SORTEIG PRODUCTES

Organitzen:

Col·laboren: