Caminada Marxa Nòrdica Cerdanya 2021 #CMNC2021

TANQUEM INSCRIPCIONS 10/06/2021 A LES 10:00

Benvinguts i benvingudes a la CMNC 2021

La CMNC 2021 és una prova del Circuit Català de Caminades de Marxa Nòrdica (CCCMN) de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC).

El CCCMN és una activitat no competitiva adscrita a l’Àrea d’Excursionisme de la FEEC, oberta a les entitats adherides a la FEEC, que agrupa un conjunt de caminades de Marxa Nòrdica en les que preval l’estímul de la superació personal, la pràctica correcta de la tècnica, la germanor i la solidaritat entre
les persones participants.

La CMNC 2021 ens portarà per un bell indret de la Cerdanya partint des del municipi de Prullans. L’itinerari transcorrerà a una altura que ens delectarà amb unes fantàstiques vistes a través de pistes i senders que ens permetran desplegar amb tota la seva amplitud la nostra tècnica de marxa nòrdica tant si som persones novelles com iniciades. Cadascú podrà trobar la distància que més s’adeqüi al seu moment actual podent escollir entre dues opcions de recorregut.

Quin és el teu motiu per participar a la CMNC?

Per salut? Per mantenir la teva condició física? Per entrenament esportiu? Pel contacte amb la natura? Per la descoberta de pobles encantadors? Per sortir amb la família o amics? Per les sorpreses que t’estem preparant i encara no t’hem explicat?

TANQUEM INSCRIPCIONS 10/06/2021 A LES 10:00

Fitxa tècnica:

• Preus: soci/a 5,00€; no soci/a 10,00€ (per participar cal llicència FEEC, en cas de no disposar-ne, es tramitarà la llicència temporal FEEC)
• Indret de sortida: Plaça de la Cerdanya, 25727, Prullans, Lleida
• Hora: 09:00 sortida llarga; 09:30 sortida curta; 10:00 tancament sortida.
• Distància: llarga 11,5km; curta 7,5km
• Desnivell acumulat: llarga 530m; curta 260m
• Dificultat tècnica del recorregut: llarga moderada-alta; curta moderada-baixa
• Cota mínima i màxima del recorregut: 1110m fins a 1370m curta i 1640m llarga
• Nombre de controls: sortida, km 4 i arribada
• Horaris de tancament dels controls de pas: 10:00 sortida; 11:30 avituallament; 13:00 arribada

Les persones inscrites a la CMNC 2021 estan obligades a complir el Reglament del Circuit Català de Caminades de Marxa Nòrdica FEEC

Normativa interna de la CMNC 2021

Les persones participants estan convidades a gaudir de la CMNC 2021 respectant l’entorn i les persones que formaran part d’aquesta activitat tot complint aquesta normativa.

És obligatori l’ús de mascareta en les zones urbanes i en els moments que no es pugui mantenir una distància de seguretat. Cada persona participant portarà gel hidroalcohòlic per al seu ús particular. No es permet la participació si s’han presentat símptomes compatibles amb la COVID-19 en els darrers 11 dies.

Edat:
• L’edat mínima per poder participar en el CCCMN és de 14 anys en el mateix dia de la prova. Els menors de 18 anys a data de la prova estan obligats a lliurar a l’organització una autorització paterna o de tutor. Els menors de 16 anys a data de la prova estan obligats a anar acompanyats d’un adult durant tot el recorregut.
• Si un menor abandona la caminada, el seu acompanyant no podrà continuar sota cap circumstància.

Dur el carnet federatiu vigent acompanyat del DNI, que haurà de ser presentat a qualsevol membre identificat de l’organització que ho sol·liciti.

Seguir les indicacions donades per qualsevol membre de l’organització.

Ajudar o prestar atenció a qualsevol participant que requereixi assistència o ajut.

Comunicar a l’organització, mitjançant el telèfon de contacte que consta a la targeta de marcatge, qualsevol incidència o accident que s’hagi observat.

Respectar propietats privades, masies i conreus per on passi la caminada.

No malmetre la natura. No llençar cap residu, orgànic i inorgànic a la natura. Llençar els residus als espais habilitats per l’organització.

En cas d’abandonament, comunicar-ho a qualsevol control de la caminada, a l’equip escombra o a l’organització, fer servir el telèfon que consta a la targeta de marcatge.

Per motius de prevenció i seguretat, les persones participants han de dur:
• Motxilla o ronyonera amb aigua.
Telèfon personal operatiu, amb el número de telèfon de contacte de l’organització i amb el GPS activat. Cal tenir la bateria carregada al 100% en iniciar la prova.
Calçat i roba adequada a l’activitat a realitzar i a les condicions climàtiques existents.
Bastons específics de Marxa Nòrdica. Un ús incorrecte dels bastons pot ser motiu d’amonestació i/o desqualificació. Es recomana l’ús dels tacs de goma específics d’aquests bastons en els trams asfaltats. No està permès participar amb un sol bastó i/o amb bastons de travessa, esquí o qualsevol altre tipus.