Busquem marxadors i marxadores per a un estudi

Running Through és un projecte de recerca de la Universitat de Nottingham per investigar l’impacte de la Covid-19 a la comunitat de corredors, i ara també i gràcies als nostres companys/es INWA de British Nordic Walking a la comunitat de Nordic Walkers.

Hagis tingut Covid-19 o no, aquesta és la teva oportunitat de contribuir a comprendre l’impacte de la pandèmia en la comunitat i en conseqüència contribuir a la creació de recomanacions respecte a la càrrega d’entrenament, la intensitat i la recuperació de les infeccions.

Si participen els suficients Nordic Walkers, els investigadors podran analitzar les dades, de forma anònima, i així respondre a preguntes referents a lesions, malalties i salut específics a aquest grup de població. Registra’t i anima als teus amics i col·legues a que hi participin. Pots seguir a Running Through en les seves xarxes socials:

QUÈ NECESSITES FER PER PARTICIPAR EN AQUEST PROJECTE DE RECERCA?

Registra’t al projecte i utilitza les aplicacions associades de seguiment de l’activitat física Strava o Garmin quan surtis a practicar marxa nòrdica. Alternativament pots sincronitzar la teva aplicació preferida amb Strava o Garmin.

Completa un qüestionari setmanal enviat per correu electrònic durant sis mesos. No cal que canviïs els teus hàbits o nivells d’activitat física.

COM REGISTRAR-TE A RUNNING THROUGH?

En primer lloc tingues en compte que el projecte es va crear inicialment per a corredors. Gràcies a la iniciativa de British Nordic Walking els investigadors van accedir a incloure la marxa nòrdica com activitat; però i atès que la nostra disciplina es va incorporar a el projecte més tard ja no hi va haver oportunitat d’adequar les preguntes per als Nordic Walkers pel que cal substituir “córrer” per “marxa nòrdica” a l’hora de contestar.

Tingues en compte quan completis el formulari de registre. Introduiràs detalls com la teva alçada, pes, etc., les teves preferències d’activitat (parla de córrer però substitueix córrer per marxa nòrdica), i sobre els teus hàbits saludables així com sobre diverses patologies.

Has d’indicar que ets un Nordic Walker. A la pregunta “en quin terreny corres amb freqüència?” fes clic en “un altre“. Després s’especifica posa Nordic Walking a la carretera o Nordic Walking a camins.

Continua emplenant el qüestionari substituint córrer per marxa nòrdica, recorda que originalment el projecte només contemplava a corredors.

Si vols veure més detall de les instruccions per a marxadors i marxadores, consulta la pàgina web INWA-Spain o la de British Nordic Walking

Ens vols seguir i compartir?

Autor: AENWC (INWA)

Salut, Activitat Física, Esport... Marxa Nòrdica

error

T'agrada la nostra pàgina? Comparteix-la!!!