Marxa Nòrdica VCUF – Nordic Walking Catalunya per celebrar 10º aniversari d’ INWA-Spain

En col·laboració amb el projecte Cerdanya Senderisme de Salut, i per celebrar el desè aniversari de Nordic Walking Catalunya – INWA Spain, organitza una cursa no competitiva durant la Volta Cerdanya Ultrafons, que celebra la seva quarta edició del 6 al 15 de juny englobant una sèrie de carreres, entre elles la de marxa nòrdica que tindrà lloc el dia 7 de juny al llarg de 12 quilòmetres.

En aquesta primera edició, l’objectiu de la marxa és el d’esport de demostració. La prova es regeix per l’adaptació de la Official INWA Nordic Walking Race Rules de juny de 2013, i més enllà del seu format -en aquest cas no competitiu-, aquesta prova es basa en la responsabilitat individual que adquireixen tots i cadascun dels participants amb la sostenibilitat de l’entorn en què es mouran; i en l’execució correcta de la tècnica de marxa nòrdica a llarg de tot el recorregut.

Amb la intenció de fer més atractiva aquesta primera edició, l’organització ha cregut oportú introduir uns petits canvis, amb un nou recorregut, que permetrà que aquesta activitat tingui més visibilitat -amb el mateix recorregut que la Mitja Marató de Cerdanya, amb opció a fer un recorregut més curt (a escollir en el moment de recollir el dorsal) -, i que els participants puguin triar entre dues distàncies -20,9 km i 8 km-, allargant el termini d’inscripció fins el dia abans de la cursa – 6 de juny- i ampliant en una setmana més la possibilitat d’inscriure amb preu reduït -fins al 21 de maig-.


Autor: AENWC (INWA)

Salut, Activitat Física, Esport... Marxa Nòrdica