Taller de marxa nòridica en la jornada de pacients 3r ESTRO Forum

Dilluns 27 d’abril es va celebrar el taller teòric-pràctic de Nordic Walking per a pacients oncològics a Barcelona, ​​dins de la Jornada de Pacients del III Fòrum de la Societat Europea de Radioteràpia i Oncologia (ESTRO 2015). A la jornada van assistir 50 pacients, dels quals en acabar les interessantíssimes presentacions, es van dividir en tres grups per participar en els tres tallers programats – sofrologia, txi-kung i Nordic Walking-. El taller de Nordic Walking va ser dirigit per Cristina González Castro, Grau en Oncologia i Radioteràpia. Grau en Ciències de l’Esport, Salut i Exercici, pàg erteneciente a múltiples grups nacionals i internacionals de Nordic Walking, i Nordic Walking coach de la INWA; i Sergi Garcia, soci cofundador de Bendhora scp empresa de creació i gestió de projectes turístics i esportius en el medi natural, i instructor de la INWA-

El taller va comptar amb el suport del Comitè de Formació de INWA-Spain, que va donar suport a l’esdeveniment amb la col·laboració de diversos formadors i instructors que van voler assistir al taller, com Marc Moreno, Jordi Pau Caballero, Alícia Rovira, i Beti Costillas. Els participants van estar molt interessats en la marxa nòrdica, i alguns d’ells ja la coneixien, en participar en les activitats i sortides de marxa nòrdica del grup Àgata, de Barcelona. Al matí, aprofitant la visita de Cristina Gonzalez a la ciutat catalana, es va reunir el Comitè de Formació de INWA-Spain per tractar diversos temes, entre ells la promoció de diversos cursos d’instructor en diverses comunitats autònomes on encara no hi ha presència d’instructors de la Xarxa d’Instructors/es INWA-Spain.


Autor: AENWC (INWA)

Salut, Activitat Física, Esport... Marxa Nòrdica