Marxa nòrdica a la Cursa popular Treballadors Diputació Barcelona

Diumenge 13 d’abril va tenir lloc a la finca de Torre Marimon (Caldes de Montbui – Barcelona), la XVI Cursa i la I Caminada Popular dels treballadors de la Diputació de Barcelona, sota el lema “Guanyem salut”. Prèviament a la Caminada Popular, va tenir lloc un taller de marxa nòrdica que va comptar amb la col·laboració de Nordic Walking Catalunya – INWA Spain, a càrrec del coach i de les instructores Jordi Pau Caballero, Alícia Rovira, Eva Font i Amalia Berenguer. 

A la Caminada popular van participar 134 persones, de les quals 40 ho van fer amb bastons de marxa nòrdica. En acabar la caminada, les sensacions van ser molt agradables per a tots ells, portant-se una molt bona impressió d’aquesta activitat que es va desenvolupar en un ambient festiu i de convivència entre companys de feina.


Ens vols seguir i compartir?

Autor: AENWC (INWA)

Salut, Activitat Física, Esport... Marxa Nòrdica

error

T'agrada la nostra pàgina? Comparteix-la!!!