Taller de marxa nòrdica per a professionals de l’activitat física

El proper dissabte 18 d’abril, les instal·lacions de l’INEF-Barcelona acolliran el taller de marxa nòrdica que organitza el Col·legi de Llicenciats en Educació Física i Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport de Catalunya, i Nordic Walking Catalunya INWA -Spain, dins dels actes commemoratius del Dia Mundial de l’Activitat Física. L’objectiu és donar a conèixer la marxa nòrdica entre el col·lectiu de persones col·legiades al COPLEFC a través de la metodologia dels 10 pas. També poden inscriure a l’activitat professionals de l’esport inscrits en el Registre Oficial de Professionals de l’Esport de Catalunya -ROPE-.

En el decurs del matí, es desenvoluparà una part pràctica, on es tractaran temes com què és marxa nòrdica i què no és marxa nòrdica ?; tòpics de caminar amb bastons; material i equip; Per què és una activitat física saludable ?; els diferents nivells i àmbit de pràctica: salut, esport, turisme …; opcions de tallers, sessions, cursets, formació d’instructors; ¿La marxa nòrdica: moda passatgera ?. En apartat pràctic es desenvoluparan els principis de la marxa nòrdica realitzant una sortida a la muntanya de Montjuïc.
A causa de la bona acollida, el taller ha hagut de limitar-se a 40 places i servirà d’avantsala al Curs d’Instructor / a INWA de nordic walking, que tindrà lloc a l’INEFC-Barcelona del 15 al 17 de maig.

Autor: AENWC (INWA)

Salut, Activitat Física, Esport... Marxa Nòrdica