Presentació de la 1a Cursa de Marxa Nòrdica VCUF – Nordic Walking Catalunya

Divendres 13 de març va tenir lloc a l’Espai Provença, de FGC a Barcelona,  la presentació de la de la quarta edició de la Volta Cerdanya Ultrafons 2015, amb interessantíssimes novetats, com la 1a Cursa de Marxa Nòrdica VCUF – Nordic Walking Catalunya, un dels actes centrals amb que commemorarem el nostre desè aniversari.

La periodista Helena Garcia Melero va conduïr l’acte de presentació d’aquesta 4a edició, que tindrà lloc a principis de juny. A l’acte han participat Carme Sayós, Portaveu d’Esports de CiU al Congrés dels Diputats, Santi Siquier, Representant Territorial de l’Esport a Barcelona,  Ramon Moliner, President del Consell Comarcal de la Cerdanya i Jordi Merino, president de la FEEC, així com els corredors de muntanya Djanina Freytag i Manel Pelegrín, i Jordi Pau Caballero, secretari de Nordic Walking Catalunya INWA-Spain.

La Volta CerdanyaUltrafons SportHG 2015 tindrà lloc del 6 al 14 de juny i entre setmana es duran a terme diverses activitats com les curses infantils que tan bona acceptació van tenir l’any passat, o la presentació de la guia de la Gran Volta a la Cerdanya. Enguany la VCUF col·labora amb el projecte Cerdanya Senderisme Salut que pretén fomentar la pràctica d’hàbits saludables i donar a conèixer el magnífic entorn de la comarca ceretana. Des del punt de vista solidari, la VCUF treballarà amb la Fundació ADIS de Puigcerdà i amb la Fundació Itineràrium de l’Anna Vives amb el primer circuit inclusiu Sumant Capacitats inaugurat durant la VCUF 2014 a Llívia.

Pel que fa a aquesta primera edició de la cursa, tindrà la categoria d’esport de demostració, amb un recorregut de 20 km, transfronterera, entre Nahuja i Osseja, i un amb un desnivell de 600 m. Es farà una classificació per ordre de dorsal, i el temps emprat, que pot ser penalitzat en el cas de no progressar en el seu traçat desenvolupant la tècnica de la marxa nòrdica o, per exemple, fer-la corrent. A l’acte hi varen assistir els companys Gaspar Caballero, Eva Font, Jordi Pau Caballero, Marc Moreno i Isidre Tort -en la fotografia, amb Eduard Jornet, director de la Volta Cerdanya Ultrafons-.


Ens vols seguir i compartir?

Autor: AENWC (INWA)

Salut, Activitat Física, Esport... Marxa Nòrdica

error

T'agrada la nostra pàgina? Comparteix-la!!!