La 1a jornada del CIATE de Marxa Nòrdica, inaugura els actes del 10è aniversari de Nordic Walking Catalunya INWA-Spain

Dissabte 17 de gener van tenir lloc les dues primeres sessions del Curs d’Inciació a Tècnic Esportiu en la modalitat de Marxa Nòrdica, organitzat per Nordic Walking Catalunya INWA-Spain, en col.laboració de l’Escola Catalana de l’Esport, i que va tenir lloc a la seu del Consell Català de l’Esport, a Esplugues de Llobregat. El curs es desenvoluparà al llarg de 6 mesos, un dissabte al mes, en sessions de matí i de tarda, constant de 50 hores lectives, 15 de Bloc Comú i 35 de Bloc Específic.

En el curs hi participen 10 alumnes, procedents de sis comarques catalanes: Olot (la Garrotxa), Navàs (el Bages), Sabadell i Terrassa (Vallès Occ.), Mataró i Teià (Maresme), Sant Just Desvern (Baix Llobregat) i Barcelona (Barcelonés). Aquest curs és la 3ª edició de CIATE de Marxa Nòrdica -les dues anteriors es varen celebrar a Sabadell i a Calafell-, i té una significació molt especial, ja que es la primera activitat commemorativa dels 10è aniversari de l’Associació Esportiva Nordic Walking Catalunya, pionera i capdavantera de la marxa nòrdica al nostre país. Els alumnes han estat iniciats en aquesta activitat per instructors/es de la INWA, en els clubs Nordic Walking Pirineus, Nordic Walks, Bendhora, i les seccions de marxa nòrdica del Centre Excursionista de Terrassa i de la Unió Excursionista de Sabadell.


Aquest curs és reconegut com a primer nivell per INWA-Spain, i permet accedir a la titulació d’instructor de Nordic Walking de la INWA, que a Catalunya treballa de forma col.legiada sota la Xarxa d’Instructors i Instructores de Marxa Nòrdica de Catalunya. La sessió inaugural va anar a càrrec de Marc Moreno, Comissionat de Formació de INWA-Spain, Instructor de Marxa Nòrdica i Llicenciat en Educació Física; i de Jordi Pau Caballero, Nordic Walking national coach INWA, tècnic esportiu en esports de muntanya, i responsable del curs.
Ens vols seguir i compartir?

Autor: AENWC (INWA)

Salut, Activitat Física, Esport... Marxa Nòrdica

error

T'agrada la nostra pàgina? Comparteix-la!!!