Col.laboració amb la trobada de professors i PAS de l’INEFC

Diumenge 16 de novembre, la marxa nòrdica va ser protagonista a l’Espluga de Francolí, en la trobada de professors i personal d’ INEFC, dels centres de Lleida i de Barcelona. Nordic Walking Catalunya INWA-Spain va ser convidada a participar, en un marc incomparable per a la marxa nòrdica, com és l’entorn del bosc i les vinyes del Monestir de Poblet.

Les instal.lacions de Drac Actiu, a l’entorn del Parc Fluvial de l’Espluga, varen ser el centre una magnífica jornada de convivència, esport i turisme enològic. La jornada va començar amb un bateig de marxa nòrdica, abans de gaudir de la magnífica passejada per un recorregut de camins plens d’història, guiada per Gonzalo Gil, professor de l’INEFC de Lleida, i membre de l’equip de Drac Actiu, que ens va guiar al monestir de Poblet, explicant-nos història i vida dels seus camins. Al seu celler, vàrem gaudir d’un tast de vins de Raïmat, amb uns excel.lents vins D.O. Conca de Barberà.


La sortida va finalitzar amb la corresponent sessió d’estiraments, abans de reposar forces amb un bon dinar, que va concloure la jornada amb la voluntat de repetir l’experiència. Gràcies per la bona acollida, i la oportunitat que ens ha donat l’ INEFC, per donar a conèixer la marxa nòrdica entre el seu professorat, alhora que el seu personal accedís la seva pràctica i els seus beneficis, en una jornada lúdica i festiva, i a la bona hospitalitat de l’equip de Drac Actiu.

Autor: AENWC (INWA)

Salut, Activitat Física, Esport... Marxa Nòrdica